25 март 2008

О, чудо!

Sunshine, невероятно, но факт! :-) Днес получих е-мейл от SMSCrewMail!

След като им изпратих надлежно първо един е-мейл, а седмица по-късно и още един (за да им обясня колко невъзпитано и абсолютно недопустимо е цяла седмица да не ми отговорят на първия :), те взеха, че се впечатлиха... В отговор на запитването ми старателно написано на high-techsuper-kind-and-very-friendly English, където с ценни подробности (но накратко, за да не ги отегча) обяснявам цялата ситуация и как проблемът не е в storage capacity-то, защото туй вече сме го пробвали, те бяха така добри да ми изпратят следното много изчерпателно нещо:

Hi,

We are sorry to inform we do not provide SMSCrewmail support to public. Please kindly request the specific SMSCrewMail user to contact us directly with his userID number and specific problems.
Thanks.

Kian Beng Ong

Ма, Киан, приятелю, thanks very much и аз бееее! Що не каза така по-рано. Нищо, че “the specific SMSCrewMail user” може би изобщо не може да се свърже с вас, именно защото има проблеми с много милия ви SMSCrewMail support, и това му представлява един, така да се каже “specific problem”…


Мизерници! Взимам си думите назад. :-)


Няма коментари:

Публикуване на коментар